5D Focus HIFU:
Vaginale verjonging: alles over de beautytrend


Gepubliceerd op: 01-08-2022

We kunnen er niet meer omheen: vaginale verjonging. Er is steeds meer vraag naar snelle behandelingen waarbij de vagina strakker wordt gemaakt. Misschien heb je er al wel vragen over gekregen van klanten. Hoog tijd dus om je even bij te spijkeren en te laten zien hoe ook jij die behandeling kan aanbieden en je klanten zo een boost kan geven aan het zelfvertrouwen.5D Focus HIFU

AANDACHT VOOR DE VAGINA


De vaginale verjonging is populairder dan ooit. Onder aanvoering van de Kardashians waagde zich de ene na de andere celebrity eraan en nu willen ook veel andere vrouwen een ‘facelift voor de vagina’. Logisch, want er is nu eenmaal meer aandacht voor het uiterlijk van de vagina dan vroeger. Bovendien zijn de schaamlippen door het scheren vaak ook beter zichtbaar!


 

WAT IS EEN VAGINALE VERJONGING PRECIES?


Een vaginale verjonging is een behandeling waarbij de huid van de vagina en de schaamlippen wordt verjongd. Dat houdt in dat het bind- en spierweefsel wordt verstevigd, waardoor de vagina weer strakker aanvoelt en de natuurlijke veerkracht wordt hersteld. Net als met een normale Dit kan zowel met een laserbehandeling als met een HIFU behandeling. In beide gevallen is de ingreep nagenoeg pijnloos (al is een verdovende crème of spray op de meest gevoelige plekken wel aan te raden).


 

HOE WERKT ZO'N BEHANDELING?


Het verjongen van de vagina met een laser is relatief simpel. Met een laser haal je een microscopisch klein laagje van de huid af en verwarm je vervolgens het onderliggende weefsel: de opperhuid. Daardoor wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Met een HIFU behandeling wordt ultrasound gebruikt om die collageenproductie te stimuleren. Ook in de diepere huidlaag. Zo zorg je voor extra stevigheid en elasticiteit van binnenuit. Zonder het huidoppervlak te beschadigen.

Vaginale verjonging met een laser en met HIFU zijn verschillende behandelmethodes, maar ze realiseren een soortgelijk resultaat: een natuurlijke verjonging met langer resultaat dan een anti-aging crème!HIERBIJ HELPT EEN VAGINALE VERJONGING


Naarmate vrouwen ouder worden, treden er soms heel wat veranderingen op in de vagina. Bijvoorbeeld na hormoonveranderingen door de overgang of omdat je klanten eens zijn bevallen, maar ook door constipatie of simpelweg door het verouderen van de spieren in het bekkengebied. Een vaginale verjonging kan dan helpen bij klachten als:
  • slappere schaamlippen
  • verwijde vagina
  • vaginale droogheid
  • minder gevoel of zelfs pijn tijdens de seks
  • ongewenst urineverlies


GEEN OPERATIE MEER NODIG


Het grootste voordeel van een laserbehandeling is dat je klanten niet onder het mes hoeven. Er is geen chirurgische ingreep nodig om de vagina weer strakker aan te laten voelen en meer plezier te beleven in de slaapkamer. Er kan na de behandeling weliswaar een klein beetje vochtverlies optreden, maar in principe kunnen je klanten direct weer aan het werk. Wel is het slim om een paar dagen niet te vrijen, geen tampons te gebruiken en eventjes niet naar het zwembad of de sauna te gaan.


 

OOK VAGINALE VERJONGING AANBIEDEN?


Wil jij je klanten ook een vaginale verjonging aan kunnen bieden? Onze 5D Focus HIFU is geschikt voor zowel facelifts als voor het verstrakken van de vagina. Neem gerust even contact met ons op voor alle koop- of leasemogelijkheden of maak direct een afspraak om het apparaat eerst vrijblijvend te bekijken.5D FOCUS HIFU KOPEN OF LEASEN?


Wil je een 5D Focus HIFU kopen of leasen? We kijken graag naar de koop- of leasemogelijkheden om tot een betaaloplossing te komen die past bij jou én je onderneming. Bekijk nu onze 5D Focus HIFU of maak direct een vrijblijvende afspraak om het apparaat in het echt te zien of een proefbehandeling te ondergaan!
contact via Whatsapp