Leaseplannen en betaalmogelijkheden

VitaLease Diensten

Leaseplannen en
betaalmogelijkheden

Wij staan voor het zo toegankelijk mogelijk maken van topklasse apparatuur voor alle Beautycare ondernemers. Dit doen wij door, voor zowel starters als voor langer bestaande ondernemers, betaaloplossingen op maat aan te bieden. Naast interne betaaloplossingen werken wij met 17 externe financieringsinstanties samen die onze klanten van de juiste financieringsbehoeften voorzien. Kortom, wil jij je salon winstgevender maken door het uit te breiden met onze apparatuur? Dan faciliteren wij jou met het juiste betaalplan!

Directe koop

koop een apparaat
 • Beste deal
 • Gratis cursus/training
 • Geen administratie- of transportkosten
De meest voor de hand liggende betaaloplossing is de direct koop. Dit is feitelijk een betaling per pin, per overboeking of in contanten. Bij de keuze van deze betalingsvorm vragen wij een aanbetaling bij het plaatsen van een bestelling en het restant bij levering van de apparatuur. Onze klanten die deze betalingsvorm kiezen genieten bij ons van verschillende extra voordelen. Laat je hierover geheel vrijblijvend informeren door ons!

Financial Lease

Lease een apparaat
 • Zeer lage maandelijkse kosten
 • Géén aanbetaling vereist
 • Volledig economisch eigendom

Financial Lease

Verreweg de meest populaire betaaloplossing bij ons is de Financial Lease. Bij deze financieringsvorm betaal je de apparatuur met een zeer gunstig tarief maandelijks af bij een van onze financieringspartners. Daarnaast hoef je geen cent aan te betalen, Je begint pas met betalen zodra de apparatuur geleverd is. De apparatuur is bij Financial Lease economisch volledig jouw eigendom. Bij het einde van de looptijd van het contract ben je ook juridisch gezien de eigenaar. Je kunt altijd vervroegd aflossen. Hier wordt veelal voor gekozen door onze klanten. Dit is omdat onze apparatuur doorgaans zeer snel z’n investering heeft terugverdiend!

Huurkoop

huur een apparaat
 • Zonder tussenkomst van bank
 • Rentevrije aflossing
 • Ook voor starters
Wil je graag het gemak van maandelijkse afbetaling en wil je dit zonder tussenkomst van een externe bank of financieringsinstantie? Dan is huurkoop wellicht de juiste oplossing voor je. Bij deze betaalplan wordt er een aanbetaling gevraagd en kan het restant in maximaal 24 maanden bij ons intern afbetaald worden zonder rente of gedoe met afschrijving. Dit is vooral voor net gestarte ondernemers een geweldige uitkomst. Er zijn bij deze betalingsvorm namelijk geen omzetcijfers benodigd en ook geen andere garantstellingen vereist. Neem voor meer informatie over deze betalingsvorm contact met ons op laat je overtuigen door het gemak ervan!

Full operational
Lease

operational lease een apparaat
 • Flexibele voorwaarden
 • Korte looptijd mogelijk
 • Altijd over te sluiten naar koop

Full operational
Lease

Met het Full Operational Lease pakket (FOL-pakket) hebben wij alle voordelen gebundeld in één overzichtelijk en compleet pakket. Wij werken bij Full Operational Lease met transparante voorwaarden en flexibele contracten. Dit is al mogelijk met een minimale looptijd vanaf één maand! Bij Full Operational Lease blijven wij altijd de economische en juridische eigenaar van het apparaat. Wij doen de investering, wij doen het onderhoud en reparatie en jij betaalt één helder bedrag per maand voor het kunnen gebruiken van de apparatuur. Full Operational Lease is altijd over te sluiten naar directe koop/Financial Lease. Laat je informeren door ons over de voorwaarden en mogelijkheden!
Meer weten over het verschil tussen deze leaseplannen/betaalmogelijkheden en of het wat voor jou is?
Laat hieronder je gegevens achter, we nemen z.s.m. contact met je op.
contact via Whatsapp