Mya 6.0:
Ontdek de Mya 6.0 tijdens Beauty2Buy 2022


Gepubliceerd op: 10-09-2022

Op 24, 25 en 26 september vindt Beauty2Buy plaats. Jaarbeurs Utrecht wordt dan omgetoverd tot een inspirerende omgeving vol workshops, interessante demo’s en natuurlijk mooie deals voor de beauty professional. Ook wij zijn aanwezig met ons assortiment en uiteraard bieden wij extra scherpe beurs-aanbiedingen.

Maak o.a. kennis met de MYA 6.0. Dit apparaat is met afstand de beste afslankmachine ter wereld met ongeëvenaarde resultaten, en hij staat volledig werkend opgesteld bij onze stand! Wij bieden jou de kans om op de Beauty2Buy beurs zelf een GRATIS behandeling te ondergaan en al je vragen te stellen. Je vindt ons in hal 3 bij stand 3C130. Zien we je daar?

5D Focus HIFU

WAT IS BEAUTY2BUY?


Beauty2Buy is het nieuwe event van de Beauty Trade Professionals. Verwacht dus het bekende Beauty Trade Festival, maar dan net even anders. Wat meer kleur, wat meer entertainment en met een lekker hapje en drankje belooft Beauty2Buy vooral een leuke en gezellige beurs te worden waar je natuurlijk ook gewoon kennis kunt maken met de nieuwste producten en apparaten. Zo zit je in no time weer vol energie en nieuwe ideeën voor de drukste maanden van het jaar.

Ga nu naar beauty2buybeurs.nl en bestel je tickets! 

AFSLANKEN EN VERSTRAKKEN BINNEN 1 BEHANDELING MET DE MYA 6.0


De Mya 6.0 van Cesare Quaranta is een revolutionair apparaat op het gebied van bodyshaping en afslanken. In één apparaat werken maar liefst 6 (!) verschillende technologieën samen om klanten er in één behandeling weer strakker uit te laten zien:

 1. Elektrostimulatie
 2. Ultrasound
 3. Elektroporatie
 4. BIA
 5. Fotobiomodulatie
 6. En een LLLT-laser die het effect van bovenstaande technologieën ook nog eens versterkt

 

Het Italiaanse apparaat werkt daarbij volledig hands free. Er worden 16 handstukken op buik, heupen en billen geplaatst en je kunt kiezen uit maar liefst 31 programma’s voor onder andere:

 • Afslanken en gewichtsreductie
 • Huidverstrakking
 • Cellulitisvermindering
 • Bodytoning
 • Spiervorming

 

De Mya 6.0 voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en beschikt over een medische CE-keuring. De unieke combinatie van methodieken zorgt daarbij voor een snel resultaat bij jouw klanten. Direct na de eerste behandeling zie je al verschil en na slechts een aantal behandelingen wordt het gewenste resultaat bereikt. Ervaar het nu zelf met een GRATIS behandeling tijdens Beauty2Buy! 

HAL 3, STAND 3c130


Je vindt ons, de Mya 6.0 en al onze andere producten tijdens de Beauty2Buy beurs in hal 3, bij stand 3C130. Kom langs, laat je inspireren en maak gebruik van onze scherpe beurs-aanbiedingen! 

MYA 6.0 KOPEN OF LEASEN?


Wil je een Mya 6.0 kopen of leasen? We kijken graag naar de koop- of leasemogelijkheden om tot een betaaloplossing te komen die past bij jou én je onderneming. Bekijk nu onze Mya 6.0 of maak direct een vrijblijvende afspraak om het apparaat in het echt te zien of een proefbehandeling te ondergaan!

We ontvangen je graag.
Nidhan Chhina - CEO
contact via Whatsapp