Picosecond Laser:
verwijderen van tattoos in de zomer


Gepubliceerd op: 11-07-2022

Steeds vaker willen mensen hun tattoo verwijderen, ook gedurende de zomermaanden willen jouw klanten hiervoor terecht kunnen. Gedurende de warme zomermaanden kan je deze behandeling aanbieden maar zijn er wel belangrijke punten waar je rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk om gedurende het behandeltraject het behandelde gebied te beschermen tegen de zon en zonnebank. Afhankelijk van de locatie van de tattoo kan dit door middel van kleding of Curatape. Met onze Picomax Picosecond Laser kan je het verwijderen van tattoos veilig het gehele jaar door aanbieden aan jouw klanten.Picosecond Laser

Wat is een picosecond laser?


Een picosecond laser is een speciale laser waarmee je zeer effectief pigmentvlekken of tattoos verwijdert. Het grote verschil met reguliere lasers zit ‘m in de snelheid van de lichtpulsen. Bij pico lasers worden de lichtpulsen namelijk tot wel 1000 keer sneller geproduceerd waardoor de inktdeeltjes worden verwijderd op basis van druk in plaats van warmte. Effectief, snel en met minder kans op schade!


Hoe werkt het?


Een pico laser werkt in de praktijk even gebruiksvriendelijk als een reguliere laser voor het verwijderen van tattoos, permanente make-up of pigmentvlekken. Je stelt gewoon de gewenste golflengte, energie en spotformaat in. Vervolgens kun je na het schoonmaken van de huid meteen aan de slag. De krachtige pulsen breken de inkt- of pigmentdeeltjes heel goed af, zodat het lichaam ze zelf snel af kan voeren en de tatoeage of pigmentatie verdwijnt.


Dit zijn de voordelen


Met een picosecond laser kun je heel snel en doelgericht pigment en inkt verwijderen terwijl je de schade aan het omliggende weefsel tot een minimum beperkt. In vergelijking met normale Q-switch lasers heb je met een pico laser:
  • minder behandelingen nodig
  • minder risico op littekens en andere bijwerkingen
  • minder hersteltijd na de behandeling


Tattoos verwijderen &
andere toepassingen


Je kunt de picosecond laser perfect gebruiken voor het verwijderen of behandelen van:
  • tatoeages in alle kleuren*
  • pigmentaties
  • acne littekens
  • rimpels
  • kalknagels
*Je kunt met pico lasers ook tattoos verwijderen die over het algemeen moeilijk te behandelen zijn. Het apparaat kent namelijk meerdere golflengtes die geschikt zijn voor het verwijderen van zwarte, blauwe en groene inkt, maar ook voor kleuren als rood, geel en oranje!


Picosecond laser kopen of leasen?


Wil je een picosecond laser kopen of leasen? We kijken graag naar de koop- of leasemogelijkheden om tot een betaaloplossing te komen die past bij jou én je onderneming. Bekijk nu onze PicoMax laser of maak direct een vrijblijvende afspraak om het apparaat in het echt te zien!

contact via Whatsapp