Waarom iedere salon een laser ontharingsapparaat
nodig heeft


Gepubliceerd op: 14-02-2023

Ontharen is populair. Zowel onder vrouwen als onder mannen. Nu kun je natuurlijk elke dag scheren of regelmatig die bikinilijn waxen, maar dat kost veel tijd en vaak ook veel geld. Grote kans dat jouw klanten dus op zoek zijn naar iets beters. Een behandeling die definitief onthaart. En met een laser ontharingsapparaat kun jij die behandeling bieden.

5D Focus HIFU

WAT IS EEN LASER ONTHARINGSAPPARAAT?


Een laser ontharingsapparaat is een apparaat waarmee je haartjes permanent kunt verwijderen. Bij het ontharen met een laser dring je met een geconcentreerde lichtbundel tot diep in de haarzak door. De warmte die daarbij vrijkomt verbrandt als het ware het haarzakje, waardoor er uiteindelijk geen haar meer uit kan groeien. Op die manier komen de haartjes dus niet meer terug.

LASER OF IPL?


Bij een laser kun je vaak kiezen uit twee soorten: de normale laser of IPL (Intense Pulsed Light). Een IPL apparaat gebruikt licht met meerdere golflengtes, waar een laser ontharingsapparaat gebruik maakt van licht van één golflengte. Het voordeel daarvan is dat je daardoor gerichter te werk kan gaan én dieper in de huid terecht komt. Daardoor is een laserbehandeling vaak effectiever!

3 VOORDELEN VAN EEN LASERBEHANDELING


Dit zijn de voordelen van een laserbehandeling voor jouw klanten:

1. VEILIG


Met een laser ontharingsapparaat kun je heel gericht ontharen. De lichtstraal komt alleen op het haarzakje terecht, waardoor alleen het haar verhit wordt en omliggende structuren van de huid niet beschadigd worden. Wel zo fijn.

2. EFFECTIEF


Ontharen met een laser ontharingsapparaat is bijzonder effectief. In tegenstelling tot IPL dringt de laser namelijk helemaal door tot in het diepste gedeelte van het haarzakje. Zo weet je zeker dat je jouw klanten straks definitief een gladde huid kan bezorgen. Zonder stoppels dus!


3. PIJNLOOS

 

Onze Triple Ice (PRO) laser ontharingsapparaat is ontworpen om ongewenst haar te verwijderen op een comfortabele, veilige, snelle én pijnloze manier met een langdurig resultaat.

BONUS: GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPEN EN HAARKLEUREN

 

Onze Triple ICE Pro Laser Diode Hairremoval heeft nog meer voordelen. Zo werkt het niet op één golflengte, maar op drie verschillende golflengtes; 755nm, 808nm én 1064nm. Dat maakt het laser ontharingsapparaat geschikt voor alle soorten huidtypen en alle kleuren haar. Dus ook voor de donkerdere huidtypes!

 

OOK IN DE ZOMER

 

Veel klanten willen natuurlijk de bikinilijn ontharen of okselhaar weg laten halen. Vooral in de zomer. Gelukkig kun je ook dan gewoon dat laser ontharingsapparaat gebruiken.

PROFESSIONEEL LASER ONTHARINGSAPPARAAT KOPEN OF LEASEN?

 

Wil je ook een professioneel laser ontharingsapparaat kopen of leasen en laserbehandelingen aanbieden? Bij VitaLease kijken we graag naar de mogelijkheden om tot een oplossing te komen die bij je past. Bekijk nu onze Triple ICE Laser Diode Hairremoval of de Triple ICE PRO Laser Diode Hairremoval online of maak direct een vrijblijvende afspraak om eerst even real life kennis te maken met het apparaat!

AFSPRAAK MAKEN

contact via Whatsapp